Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Κάνοντας την παραγγελία σας από το www.flouskounisfood.gr μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους  παρακάτω τρόπους:

1. Με μετρητά

Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για λόγους ασφαλείας, οι διανομείς μας δεν δίνουν ρέστα πάνω από 50€.

2. Με χρεωστική/πιστωτική κάρτα

Στην FlouskounisFood μπορείτε να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, με απόλυτη ασφάλεια. Αυτό εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεργασία μας με την πλατφόρμα πληρωμών της τράπεζας Eurobank, που διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η FlouskounisFood δεν αποθηκεύει ποτέ κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας.

3. Με Mobile POS

Τώρα για παραγγελίες delivery, μπορείτε να πληρώσετε και με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, τη στιγμή της παράδοσης, με απόλυτη ασφάλεια. Στην τηλεφωνική σας παραγγελία θα πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να πληρώσετε με κάρτα και εμείς θα φροντίσουμε ώστε ο διανομέας μας, να έχει μαζί του την ειδική συσκευή (mobile POS).

4. Μέσω Paypal

Με αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείτε τη PayPal ως τράπεζα (δηλαδή ως μια απλή υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων) για να κάνετε τη συναλλαγή με την κάρτα σας - δεν ανοίγετε λογαριασμό και δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας (εφόσον δεν το επιθυμείτε).
Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Paypal, και αφού επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας μέσω του www.flouskounisfood.gr , ανακατευθύνεστε στη φόρμα πληρωμής της Paypal. Μέσα από την Paypal, κάνετε εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια τη συναλλαγή σας, μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας, την οποία έχετε συνδέσει με το λογαριασμό σας στην Paypal.